Ik wil opslagruimte aanbieden

Verhuurt u opslagruimte in Nederland en wilt u ook uw prijzen op Opslagprijzen.nl vermelden? Op deze manier kunnen mensen nóg meer opslagruimte aanbieders objectief vergelijken. Uw opslag prijzen vermelden op deze site is geheel gratis.

Na registratie kunt u uw prijzen voor opslagruimte en aanvullende services per opslagvestiging invoeren. Na een controlecheck door Opslagprijzen.nl zal alles online geplaatst worden en krijgt u een eigen inlog. Zo kunt u ook ten alle tijden uw prijzen en informatie updaten. Als voorwaarde moeten de prijzen en overige onderdelen op de website van de aanbieder zichtbaar zijn. Indien prijzen niet zichtbaar zijn, dan kan de aanbieder niet worden opgenomen op de website van Opslagprijzen.nl

Bij een offerte aanvraag ontvangt u direct een mail met het verzoek hier spoedig op te reageren. Opslagprijzen.nl wil met deze website mensen op een overzichtelijke manier informeren over de verschillende aanbieders van opslagruimte. Hierdoor wordt het eenvoudig een goede keuze te maken voor hun opslagbehoeftes.

Bent u opslagaanbieder en wilt u uw opslagruimte prijzen ook op Opslagprijzen.nl weergeven? Registreer u dan als nieuwe aanbieder.